14 dages gratis

Prøveabonnement

- og meget mere...
x

Hej Foxylex bruger,
Jeg er lov-uglen, og jeg vil nu guide dig igennem vores vigtigste features.
Skriv et paragrafnummer og tryk enter for at springe direkte til paragraffen Hold din mus henover en krydshenvisning for at se teksten der henvises til.
Hvis du klikker på krydshenvisningen, flyttes tekstboksen ud til højre, og du kan flytte rundt på den
Klik på taleboble-ikonet for at tilgå features til bestemmelsen. Du kan se forarbejderne til specifikke bestemmelser. Her kan du se, at § 2 er blevet ændret af 5 forskellige love og ændringslove. Du kan se teksten fra lovforslaget som fremsat, og teksten som vedtaget. Du kan se, hvordan ordlyden blev ændret under behandlingen af lovforslaget. Her ser du de specifikke bemærkninger til ændringen med lovgivers motiver. Du får dermed de vigtigste fortolkningsbidrag ved hånden. Du kan let finde bekendtgørelserne der, hvor de hjemles. Med vores backlinks har vi fundet de bestemmelser, der linker til den bestemmelse, du læser. Her kan du se en video med præsentation af flere features.
Du kan også købe abonnement, så du får adgang til alle features.

0 / -
næste
slå fra

Bekendtgørelse om gebyr for udlevering af oplysning vedrørende fonde og visse foreninger

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen bygger på bekendtgørelse nr. 1181 af 23. December 1993, og er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse om gebyr for udlevering af oplysning vedrørende fonde og visse foreninger

§1 Der opkræves et gebyr på 150 kr. for udlevering af kopier og oplysninger efter henholdsvis § 46, stk. 1 eller § 56, stk. 1 i lov om fonde og visse foreninger.

Stk. 2 Der kan ikke kræves gebyr af offentlige myndigheder.

§2 Bekendtgørelse træder i kraft den 1. januar 1994.

profile photo
Profilside